Hej alla!

By | 2 november, 2013

Välkommen till min splitternya hemsida!

Igår påbörjade jag min doktorandtjänst i acceleratorfysik på MAX IV-laboratoriet i Lund och eftersom jag vet att det finns ett intresse för vad en acceleratorfysiker egentligen sysslar med har jag bestämt mig för att starta den här hemsidan. Planen är att jag här framförallt ska skriva om mitt arbete men troligtvis kommer jag även hitta andra roliga saker att skriva om.

Hoppas att ni kommer trivas i mitt sällskap!

2 thoughts on “Hej alla!

 1. M. Tarequzzaman

  First of all, I would like to congratulate you for your PhD position. I also would like to thanks for started writing about accelerator physics as most of the people does not now what is it about. Hope to read some interesting stuff

  Cheers

  Tareq

  1. Teresia Olsson Post author

   Thank you! So fun that you read it :) I hope I will be able to write some interesting things about my PhD-studies and also about my experiences in the accelerator physics community.

Comments are closed.